‘De Dames van Hurkmans’ openen autobedrijf voor en door vrouwen

Dit pinksterweekeinde openen Janita en Mariëlle Hurkmans de eerste full service autogarage in Nederland, die zich richt op vrouwen, onder de naam: De Dames van Hurkmans.

'De Dames van Hurkmans' openen autobedrijf voor en door vrouwen

Met schadeherstel, onderhoud en verkoop van occasions biedt deze ‘autoboutique’ een totaal dienstenpakket voor alle automobilisten, maar vooral voor vrouwelijke berijders. "We bieden een totaal andere beleving dan welk autobedrijf dan ook", zegt Mariëlle Hurkmans. "Over alles is goed nagedacht: de inrichting, het personeel (vooral vrouwen!), onze huisstijl, de verkoop van aanverwante producten, de DNA van ons merk.  

De zussen Janita en Mariëlle Hurkmans zijn al jaren werkzaam in de automotive branche. "Het idee voor dit vrouwenconcept is al lang geleden ontstaan. Na een bezoek aan een vrouwengarage in Parijs, waren we definitief om. Vrouwen beleven de autobranche en diensten zoals schadeherstel en reparatie, nu eenmaal anders dan mannen. Bij ons wordt daarom alleen begrijpelijke taal gesproken", zegt Marielle. "Vrouwen kopen auto’s ook anders dan mannen. Ze letten op andere specificaties en kijken meer naar functionaliteiten. Denk aan: laadruimte, parkeergemak, grootte, veiligheid en kleur", stelt Janita, die mede verantwoordelijk is voor de autobedrijven binnen het familiebedrijf. "Uiteraard zijn ook mannen van harte welkom. In Parijs is ook een derde van het klantenbestand een man." 

Start vanaf 15 mei

Na de opening in dit pinksterweekeinde is de kalender de komende tijd gevuld met gerichte events. Marielle Hurkmans: "We investeren graag in verrassende events met potentiele klanten om perfect onze toegevoegde waarde te kunnen laten zien en om een echte band te kweken met onze klanten. Dit concept biedt ons deze ruimte en die zullen we zeker dan ook benutten." De Dames van Hurkmans is ook aangesloten bij Vakgarage, een landelijk garageconcept met nog 250 andere aangesloten garagebedrijven.

Reacties

Janita, wat een fantastisch idee.
Ik wens jou en je medewerkers heel veel succes.
Groet,
Harry van Hilten v/h Kia Nederland.

Geplaatst door: Harry van Hilten op

Tegen Deze Dames van Hurkmans wil ik alleen zeggen: wát een TOP-initiatief! Dit familiebedrijf verdient alle lof en groei. Succes, dames!

Geplaatst door: Jeroen van den Heuvel op

Leuk, Girl Power!!

Geplaatst door: Doris op

Beste Dames, Super Idee ! Wij weten wat de klant verwacht en wil, het verschil tussen verwachting en prestatie is KWALITEIT en stel dit voorop Met vr gr Carla Hilhorst
Autoschade van Wijk Naarden

Geplaatst door: Carla Hilhorst op

Veel succes! Niet vergeten de kalenders van half naakte mannen in de werkplaats op te hangen 😉

Geplaatst door: Karin op
‘De Dames van Hurkmans’ openen autobedrijf voor en door vrouwen - Automobielmanagement.nl

‘De Dames van Hurkmans’ openen autobedrijf voor en door vrouwen

Dit pinksterweekeinde openen Janita en Mariëlle Hurkmans de eerste full service autogarage in Nederland, die zich richt op vrouwen, onder de naam: De Dames van Hurkmans.

'De Dames van Hurkmans' openen autobedrijf voor en door vrouwen

Met schadeherstel, onderhoud en verkoop van occasions biedt deze ‘autoboutique’ een totaal dienstenpakket voor alle automobilisten, maar vooral voor vrouwelijke berijders. "We bieden een totaal andere beleving dan welk autobedrijf dan ook", zegt Mariëlle Hurkmans. "Over alles is goed nagedacht: de inrichting, het personeel (vooral vrouwen!), onze huisstijl, de verkoop van aanverwante producten, de DNA van ons merk.  

De zussen Janita en Mariëlle Hurkmans zijn al jaren werkzaam in de automotive branche. "Het idee voor dit vrouwenconcept is al lang geleden ontstaan. Na een bezoek aan een vrouwengarage in Parijs, waren we definitief om. Vrouwen beleven de autobranche en diensten zoals schadeherstel en reparatie, nu eenmaal anders dan mannen. Bij ons wordt daarom alleen begrijpelijke taal gesproken", zegt Marielle. "Vrouwen kopen auto’s ook anders dan mannen. Ze letten op andere specificaties en kijken meer naar functionaliteiten. Denk aan: laadruimte, parkeergemak, grootte, veiligheid en kleur", stelt Janita, die mede verantwoordelijk is voor de autobedrijven binnen het familiebedrijf. "Uiteraard zijn ook mannen van harte welkom. In Parijs is ook een derde van het klantenbestand een man." 

Start vanaf 15 mei

Na de opening in dit pinksterweekeinde is de kalender de komende tijd gevuld met gerichte events. Marielle Hurkmans: "We investeren graag in verrassende events met potentiele klanten om perfect onze toegevoegde waarde te kunnen laten zien en om een echte band te kweken met onze klanten. Dit concept biedt ons deze ruimte en die zullen we zeker dan ook benutten." De Dames van Hurkmans is ook aangesloten bij Vakgarage, een landelijk garageconcept met nog 250 andere aangesloten garagebedrijven.

Reacties

Janita, wat een fantastisch idee.
Ik wens jou en je medewerkers heel veel succes.
Groet,
Harry van Hilten v/h Kia Nederland.

Geplaatst door: Harry van Hilten op

Tegen Deze Dames van Hurkmans wil ik alleen zeggen: wát een TOP-initiatief! Dit familiebedrijf verdient alle lof en groei. Succes, dames!

Geplaatst door: Jeroen van den Heuvel op

Leuk, Girl Power!!

Geplaatst door: Doris op

Beste Dames, Super Idee ! Wij weten wat de klant verwacht en wil, het verschil tussen verwachting en prestatie is KWALITEIT en stel dit voorop Met vr gr Carla Hilhorst
Autoschade van Wijk Naarden

Geplaatst door: Carla Hilhorst op

Veel succes! Niet vergeten de kalenders van half naakte mannen in de werkplaats op te hangen 😉

Geplaatst door: Karin op