Deelauto’s van Amber nu ook beschikbaar via mobiliteitsbedrijf XXImo

Gebruikers van de mobiliteitsdiensten van XXImo hebben nu ook toegang tot de elektrische deelauto’s van autodeelbedrijf Amber. Bedrijven kunnen een week- of maandbudget instellen en aangeven op welke dagen er een Amber-deelauto geboekt kan worden door medewerkers.

Werkgevers kunnen ook privégebruik toestaan, kilometers registreren en verrekenen, dienstreizen faciliteren en een mobiliteitsbudget koppelen. ‘Dit geeft werkgevers grip op het mobiliteitsgebruik en de bijbehorende kosten, terwijl de medewerkers genieten van alle flexibiliteit binnen het beleid van de werkgever. Achteraf krijgt de werkgever een gespecificeerde maandfactuur met alle reisbewegingen,’ meldt XXImo.

145 hubs

De elektrische deelauto’s van Amber zijn beschikbaar in meer dan 145 hubs en service-area’s in de meeste grote steden. Amber biedt bij boekingen tot drie uur van tevoren de garantie dat er een deelauto beschikbaar is. Door de samenwerking met XXImo krijgt Amber versneld toegang tot meer dan 150.000 zakelijke reizigers. Anderzijds zorgt de samenwerking bij XXImo voor een breder mobiliteitsaanbod.

Lees ook:
GO Sharing: ‘Nederland is perfect geschikt voor elektrische deelauto’s’

Deelauto’s van Amber nu ook beschikbaar via mobiliteitsbedrijf XXImo - Automobielmanagement.nl

Deelauto’s van Amber nu ook beschikbaar via mobiliteitsbedrijf XXImo

Gebruikers van de mobiliteitsdiensten van XXImo hebben nu ook toegang tot de elektrische deelauto’s van autodeelbedrijf Amber. Bedrijven kunnen een week- of maandbudget instellen en aangeven op welke dagen er een Amber-deelauto geboekt kan worden door medewerkers.

Werkgevers kunnen ook privégebruik toestaan, kilometers registreren en verrekenen, dienstreizen faciliteren en een mobiliteitsbudget koppelen. ‘Dit geeft werkgevers grip op het mobiliteitsgebruik en de bijbehorende kosten, terwijl de medewerkers genieten van alle flexibiliteit binnen het beleid van de werkgever. Achteraf krijgt de werkgever een gespecificeerde maandfactuur met alle reisbewegingen,’ meldt XXImo.

145 hubs

De elektrische deelauto’s van Amber zijn beschikbaar in meer dan 145 hubs en service-area’s in de meeste grote steden. Amber biedt bij boekingen tot drie uur van tevoren de garantie dat er een deelauto beschikbaar is. Door de samenwerking met XXImo krijgt Amber versneld toegang tot meer dan 150.000 zakelijke reizigers. Anderzijds zorgt de samenwerking bij XXImo voor een breder mobiliteitsaanbod.

Lees ook:
GO Sharing: ‘Nederland is perfect geschikt voor elektrische deelauto’s’