De campagne is een initiatief van FOCWA, de RAI-sectie CarrosserieNL en VACO. Dat doen ze samen met het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf (OOC), FNV, CNV en De Unie. De campagne richt zich op jongeren van circa 15-16 jaar en hun ouders.

Uitdagend en vernieuwend

“De campagne maakt de jongeren duidelijk dat werken in voertuigtechniek uitdagend en vernieuwend is. Ze gaan werken met hoogwaardige technieken en hightech equipment. De banden- en wielenbranche laat bijvoorbeeld technieken zien zoals ADAS-kalibratie en TPMS-service,’’ aldus de organisaties. Onderdeel van de campagne is een toolbox voor werkgevers die te bekijken is via www.datiseengave.nl.

Lees ook:
Schadeherstelsector: de bodem is bereikt

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding