VASS-oprichter Mirjam van der Rijt te gast in uitzending AM TV

Komende uitzending van AM TV (woensdag 28 april) gaan we in de studio in gesprek met Mirjam van der Rijt, oprichter van VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk). De belangenorganisatie is in het leven geroepen om onafhankelijke autobedrijven en leveranciers samen te brengen. Autobedrijven moeten nu echt stoppen met het online adverteren zonder btw te vermelden. Dat is de insteek van het manifest ‘Ex btw-weg ermee’. We praten erover met de initiatiefnemers van de actie.

Individuele autobedrijven worden volgens Mirjam van der Rijt te weinig gehoord. “En alleen zijn we als ondernemer niet sterk genoeg om veranderingen te realiseren. Door onze krachten te bundelen kunnen we dit wel. De stem van iedere ondernemer telt.”

VASS zet zich in om het leven van ondernemers makkelijker te maken door met elkaar op te trekken. De belangenorganisatie timmert flink aan de weg, is in aantal leden snel gegroeid en samenwerkingen aangegaan met partijen zoals Marktplaats, EuroStocks, Centraal Beheer en CarGarantie.

Online adverteren exclusief btw

De Consumentenbond roept autobedrijven op om te stoppen met het adverteren zonder btw. Ook de initiatiefnemers van het manifest ‘Ex BTW Weg Ermee’ vinden dat er nu echt iets moet veranderen. Het aanbieden van auto’s zonder daarbij de btw te vermelden leidt tot verwarring bij klanten. Bovendien zorgt het voor oneerlijke online concurrentie tussen aanbieders. Het is tijd dat dit tot het verleden behoort, vinden Bas Oude Luttikhuis (MrWheelson) en Martijn Duivenvoorden (Leasebijtellingvriendelijk.nl). Beiden zijn te gast.

Live te volgen

De uitzending van AM TV staat woensdag 28 april in de agenda. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal en op de website van Automobiel Management.

Bekijk de uitzending hieronder:

Bekijk ook:

VASS-oprichter Mirjam van der Rijt te gast in uitzending AM TV - Automobielmanagement.nl

VASS-oprichter Mirjam van der Rijt te gast in uitzending AM TV

Komende uitzending van AM TV (woensdag 28 april) gaan we in de studio in gesprek met Mirjam van der Rijt, oprichter van VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk). De belangenorganisatie is in het leven geroepen om onafhankelijke autobedrijven en leveranciers samen te brengen. Autobedrijven moeten nu echt stoppen met het online adverteren zonder btw te vermelden. Dat is de insteek van het manifest ‘Ex btw-weg ermee’. We praten erover met de initiatiefnemers van de actie.

Individuele autobedrijven worden volgens Mirjam van der Rijt te weinig gehoord. “En alleen zijn we als ondernemer niet sterk genoeg om veranderingen te realiseren. Door onze krachten te bundelen kunnen we dit wel. De stem van iedere ondernemer telt.”

VASS zet zich in om het leven van ondernemers makkelijker te maken door met elkaar op te trekken. De belangenorganisatie timmert flink aan de weg, is in aantal leden snel gegroeid en samenwerkingen aangegaan met partijen zoals Marktplaats, EuroStocks, Centraal Beheer en CarGarantie.

Online adverteren exclusief btw

De Consumentenbond roept autobedrijven op om te stoppen met het adverteren zonder btw. Ook de initiatiefnemers van het manifest ‘Ex BTW Weg Ermee’ vinden dat er nu echt iets moet veranderen. Het aanbieden van auto’s zonder daarbij de btw te vermelden leidt tot verwarring bij klanten. Bovendien zorgt het voor oneerlijke online concurrentie tussen aanbieders. Het is tijd dat dit tot het verleden behoort, vinden Bas Oude Luttikhuis (MrWheelson) en Martijn Duivenvoorden (Leasebijtellingvriendelijk.nl). Beiden zijn te gast.

Live te volgen

De uitzending van AM TV staat woensdag 28 april in de agenda. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het AM YouTube-kanaal en op de website van Automobiel Management.

Bekijk de uitzending hieronder:

Bekijk ook: