Alain Visser (Lynk & Co) te gast tijdens AM Fleet Event 2021

Lynk & Co, onderdeel van Volvo-moederbedrijf Geely, lanceerde vorig jaar voor de Europese markt de Lynk & Co 01. Een (plug-in) hybride SUV op het platform van de Volvo XC40 en Polestar 2. Alles aan de auto is volgens CEO Alain Visser ‘brutally simple’. Op de eerste dag van het AM Fleet Event (op woensdag 7 april om 11.00 uur) vertelt Visser waarom het nieuwe merk juist in deze tijd grote kansen biedt.

Geen autobezit maar autogebruik, een abonnementsvorm en geen ellenlange prijs- en optielijsten. Lynk & Co wil het voor de klant vooral zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk maken. Maar waarom is de ‘01’ voor de zakelijke markt zo interessant? Wat krijgen klanten allemaal binnen het abonnement? Hoe is de service en het onderhoud geregeld? En wat kunnen we komende tijd verwachten van Lynk & Co?

Uitgebreid programma

Benieuwd naar het volledige programma? Kijk dan op onderstaande website van het AM Fleet Event. Te gast op dag 1 (woensdag 7 april) zijn onder meer Maaike Hofwijk-Van Hemmen (fleetmanager Europe bij G4S), Alain Visser (CEO Lynk & Co International), Martin van Overbeeke (oprichter van de Mobiliteitsfabriek), Anne Lobbes (Manager PR Hyundai Motor Nederland) en Wouter Smolders (Accountmanager Fleetsales & Leasing Hyundai Motor Nederland), Wierd Meijering (Directeur-eigenaar AVN Group), Peter Soonius (Programmaleider Mobiliteit en Markt Natuur & Milieu), Serge van den Berg (Fynch/Low Car Diet), Ard Zweet (Fleetsales, Leasing & Rental bij Mazda Motor Netherlands), Willem Verschuur, directeur Innovation, Digital & Data bij Louwman Group en André ten Bloemendal van ChargePoint.

Te gast op de tweede dag (donderdag 8 april) zijn onder meer Eric Vousten (Onderzoeker VMS | Insight), Huub Dubbelman (RAI Vereniging), Henk Winckens (Expert duurzame mobiliteit Enexis), Bert Schreuder (Key Account Manager bij 3M), Joyce van Os de Man (Director Benelux OrangeGas), Robbert van den Broek (Snoeks Automotive), Paul Hendriks (Eigenaar Safe Drive Pod), Rene Bastiaans (mede-oprichter E-PACT) en Edwin Bestebreurtje (FIER Automotive). Een aantal importeurs zal bovendien meepraten en discussiëren over de uitkomsten van de ‘Monitor lichte bedrijfswagens’. Ook staan op beide dagen breakout-sessies op het programma.

Netwerken in AI-platform

Tijdens het AM Driving Business Fleet Event heb je de mogelijkheid om bestaande en nieuwe contacten op te doen. Dat kan op verschillende manieren. Selecteer zelf welke personen en partijen je digitaal wilt ontmoeten. Praat via chat en videobellen één op één met elkaar. Netwerken kan al enkele dagen voor aanvang op het platform waarop het congres plaatsvindt. De publieke chat is het hele evenement geopend voor interactie en discussie. Tijdens diverse netwerksessies over specifieke onderwerpen kun je andere professionals die daar ook mee bezig zijn ontmoeten.

Aanmelden voor het AM Fleet Event is mogelijk op de website van het evenement. Premium abonnees van Automobiel Management kunnen kosteloos deelnemen aan het programma. Abonnees van AM kunnen zich met de VIP-code 2021FLEETEVENTABONNEEAM gratis aanmelden voor het event. Meer informatie en registratie op fleetevent.nl.

Lees ook:

Alain Visser (Lynk & Co) te gast tijdens AM Fleet Event 2021 - Automobielmanagement.nl

Alain Visser (Lynk & Co) te gast tijdens AM Fleet Event 2021

Lynk & Co, onderdeel van Volvo-moederbedrijf Geely, lanceerde vorig jaar voor de Europese markt de Lynk & Co 01. Een (plug-in) hybride SUV op het platform van de Volvo XC40 en Polestar 2. Alles aan de auto is volgens CEO Alain Visser ‘brutally simple’. Op de eerste dag van het AM Fleet Event (op woensdag 7 april om 11.00 uur) vertelt Visser waarom het nieuwe merk juist in deze tijd grote kansen biedt.

Geen autobezit maar autogebruik, een abonnementsvorm en geen ellenlange prijs- en optielijsten. Lynk & Co wil het voor de klant vooral zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk maken. Maar waarom is de ‘01’ voor de zakelijke markt zo interessant? Wat krijgen klanten allemaal binnen het abonnement? Hoe is de service en het onderhoud geregeld? En wat kunnen we komende tijd verwachten van Lynk & Co?

Uitgebreid programma

Benieuwd naar het volledige programma? Kijk dan op onderstaande website van het AM Fleet Event. Te gast op dag 1 (woensdag 7 april) zijn onder meer Maaike Hofwijk-Van Hemmen (fleetmanager Europe bij G4S), Alain Visser (CEO Lynk & Co International), Martin van Overbeeke (oprichter van de Mobiliteitsfabriek), Anne Lobbes (Manager PR Hyundai Motor Nederland) en Wouter Smolders (Accountmanager Fleetsales & Leasing Hyundai Motor Nederland), Wierd Meijering (Directeur-eigenaar AVN Group), Peter Soonius (Programmaleider Mobiliteit en Markt Natuur & Milieu), Serge van den Berg (Fynch/Low Car Diet), Ard Zweet (Fleetsales, Leasing & Rental bij Mazda Motor Netherlands), Willem Verschuur, directeur Innovation, Digital & Data bij Louwman Group en André ten Bloemendal van ChargePoint.

Te gast op de tweede dag (donderdag 8 april) zijn onder meer Eric Vousten (Onderzoeker VMS | Insight), Huub Dubbelman (RAI Vereniging), Henk Winckens (Expert duurzame mobiliteit Enexis), Bert Schreuder (Key Account Manager bij 3M), Joyce van Os de Man (Director Benelux OrangeGas), Robbert van den Broek (Snoeks Automotive), Paul Hendriks (Eigenaar Safe Drive Pod), Rene Bastiaans (mede-oprichter E-PACT) en Edwin Bestebreurtje (FIER Automotive). Een aantal importeurs zal bovendien meepraten en discussiëren over de uitkomsten van de ‘Monitor lichte bedrijfswagens’. Ook staan op beide dagen breakout-sessies op het programma.

Netwerken in AI-platform

Tijdens het AM Driving Business Fleet Event heb je de mogelijkheid om bestaande en nieuwe contacten op te doen. Dat kan op verschillende manieren. Selecteer zelf welke personen en partijen je digitaal wilt ontmoeten. Praat via chat en videobellen één op één met elkaar. Netwerken kan al enkele dagen voor aanvang op het platform waarop het congres plaatsvindt. De publieke chat is het hele evenement geopend voor interactie en discussie. Tijdens diverse netwerksessies over specifieke onderwerpen kun je andere professionals die daar ook mee bezig zijn ontmoeten.

Aanmelden voor het AM Fleet Event is mogelijk op de website van het evenement. Premium abonnees van Automobiel Management kunnen kosteloos deelnemen aan het programma. Abonnees van AM kunnen zich met de VIP-code 2021FLEETEVENTABONNEEAM gratis aanmelden voor het event. Meer informatie en registratie op fleetevent.nl.

Lees ook: